Чортків online

ДО ВІДОМА АБОНЕНТІВ ЧОРТКІВСЬКОГО РЕМ!

 
У відповідності до Правил роздрібного ринку електричної енергії споживач, що є побутовим, зобов’язаний щомісяця (протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій день наступного розрахункового періоду) знімати фактичні покази лічильника електричної енергії та надавати їх Оператору системи розподілу у будь-який зручний спосіб.
Зробити це можна на стартовій сторінці сервісу Telegram: зайти на «Пошук» і в стрічці пошуку ввести ВАТ «Тернопільобленерго» (https://t.me/TOE_counter_bot

 

). Такі прості дії дозволять відразу приєднатися до офіційного чат-боту прийому показників лічильників електроенергії ВАТ «Тернопільобленерго». Для передачі показників необхідно натиснути «Розпочати» та керуватися підказками чат-боту.

Також покази електролічильників можна подати через офіційний сайт ВАТ «Тернопільобленерго» htpps://WWW.toe.com.ua або персональний кабінет htpps://my.toe.com.ua та за телефонами Чортківського РЕМ 099-197-99-84, 2-61-97 або колл-центру 0800-50-90-40
‼ Крім того, з 1 по 3 квітня в приміщенні Чортківської міської ради представник РЕМ буде приймати покази електролічильників населення району.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту