Чортків online

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ГЕВКО ДОСТАВИВ ДО ЧОРТКІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

 
Сьогодні, 29 березня, народний депутат України Володимир Гевко відвідав Чортківська центральна міська лікарня. Народний обранець доставив важливу та цінну гуманітарну допомогу для потреб нашого медичного закладу, передавши бахіли, одноразові халати, медичні маски, антисептичні препарати та чимало іншого медичного реманенту.
Міський голова Володимир Шматько та директор Чортківської ЦМЛ Ростислав Шульський обговорили із Володимиром Гевком останні здобутки, актуальні проблеми та подальші плани модернізації лікарні та шляхи залучення коштів.
Користуючись нагодою, Ростислав Шульський оголосив подяку Володимиру Гевку за постійне сприяння у модернізації Чортківської центральної міської лікарні, розуміння викликів і важливості медичної реформи, щиру благодійність.
Також нардеп оглянув відремонтоване педіатричне відділення Чортківської центральної міської лікарні. Нагадаємо, що у кожній палаті є окремий туалет, умивальник, душ, якісне загальне та приліжкове освітлення, телевізор, бактерицидні лампи, кондиціонер, письмовий столик тощо; у деяких палатах – колиски для найменших пацієнтів.
Кожна із палат тематично розфарбована, щоб створити додатковий затишок для дітей. Окремо створили ігрову кімнату для малечі. Замінили системи опалення та електропостачання, встановили вентиляційну (якщо точніше – сучасну рекупераційну) та протипожежну системи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту