Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ЗУСТРІВСЯ ІЗ НОВИМ НАЧАЛЬНИКОМ ЧОРТКІВСЬКОЇ ПОДАТКОВОЇ

 
Відбулася зустріч міського голови Чорткова Володимира Шматька та новопризначеного начальника Чортківської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Ігоря Билиці.
Під час заходу обговорили питання наповнення місцевого бюджету громади, зокрема і щодо пошуку додаткових джерел надходжень, необхідності отримання доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, проблемні питання щодо сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
«Комунікація з платниками податків, органами місцевого самоврядування, державними підприємствами і установами є підтвердженням того, що податкова служба – не каральний орган, а сервісне відомство», – зауважив Володимир Шматько.
У відповідь начальник Чортківської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця розповів про новації податкового законодавства, а також про електронні сервіси ДПС, а більш детально зупинився на новому мобільному застосунку «Моя податкова».
Також обговорили й аспекти проведення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році; важливість погашення податкового боргу, зокрема і в розмірі до 3060 гривень; необхідність проведення звірки по платежах до бюджету, про особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання.
На завершення зустрічі учасники домовилися про такі робочі зустрічі на регулярній основі, адже їх мета – сприяння економічно-соціального розвитку Чортківської громади.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту