Чортків online

У ЦЕНТРІ ЧОРТКОВА ВСТАНОВИЛИ НЕЗАКОННУ СПОРУДУ: МІСЬКА РАДА ВІДРЕАГУВАЛА

Представники відділу архітектури та містобудівного кадастру, управління комунального господарства, відділу економічного розвитку та комунального майна Чортківської міської ради виявили незаконне облаштування навісної конструкції до існуючої тимчасової споруди по вул. Подільська, 2, у Чорткові, яка належить ТОВ «Євротрест».

Власники споруди самовільно та без погодження із відділом архітектури та містобудівного кадастру Чортківської міськради здійснили облаштування навісу до існуючої тимчасової споруди. Більше того, було встановлено, що термін дії паспорту прив’язки розміщення тимчасової споруди (точніше – трьох зблокованих стаціонарних споруд) закінчився 26.03.2022 року. Звернень до відділу архітектури та містобудівного кадастру про продовження терміну дії паспорта привʼязки не надходило.

Відповідно до пункту 2.29 розділу ІІ «Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» (затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244), у разі закінчення строку дії, анулювання паспорта прив’язки, самовільного встановлення тимчасової споруди – така споруда підлягає ДЕМОНТАЖУ.

Відповідно до вищевикладеного, Чортківська міська рада вимагає терміном до 15 днів (починаючи з 04.04.2024) добровільно демонтувати незаконний навіс та тимчасову споруду. 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту