Чортків online

ДІТВОРУ ЧОРТКІВСЬКОГО САДОЧКУ №9 ПРОТЯГОМ ТИЖНЯ НАВЧАЛИ, ЯК ДІЯТИ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ

 
3 8 по 12 квітня у Чортківському дошкільному навчальному закладі №9 проходив тиждень цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Заняття були організовані та проведені в формі колективної творчої діяльності дошкільнят та вихователів.
Під час навчання відпрацювали питання безпечної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій різного характеру, з якими можуть стикнутись у дитячому садку на прикладі українських казок та оповідань.
Основні цілі цього заходу:
✅ практична перевірка здатності дітей грамотно і чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях;
✅ виховання впевненості дошкільників у ефективності заходів, що проводяться цивільним захистом;
✅ формування та розвиток у вихованців високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, здатності самовіддано виконувати завдання цивільного захисту.
Проведено змагання серед вихованців старшої групи на прикладах реальних життєвих ситуацій.
🧑🏻‍🚒Також діти з неабияким бажанням відвідали пожежно-рятувальну частину в Чорткові, щоб на власні очі побачити і дізнатися, як проходить служба вогнеборців.
🧯Перш за все рятувальники розповіли дошкільнятам, як діяти у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій, роз’яснювали, як запобігти пожежі.
🚒Фахівці Чортківського районного ГУ ДСНС України у Тернопільській області охоче провели екскурсію підрозділом, показали пожежно-технічне обладнання та інструменти, розповіли, як працює та чи інша техніка. Кожна дитина мала змогу оглянути пожежно-рятувальну техніку та обладнання, приміряти бойовий одяг та спорядження пожежного.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту