Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ПРЕДСТАВИВ РЕЗУЛЬТАТИ СПІВПРАЦІ ЧОРТКОВА З ІНОЗЕМНИМИ ПАРТНЕРАМИ НА МІЖНАРОДНОМУ САМІТІ МЕРІВ

 
Днями у Молдові відбувся Міжнародний саміт мерів, де політики, експерти, журналісти, міські голови з багатьох країн Європи представляли проекти розвитку громад і регіонів. Особлива увага на саміті була до партнерств українських та молдовських міст, а також нашого спільного стратегічного курсу до членства в ЄС. Зауважимо, що президентка Молдови Майя Санду теж взяла участь у саміті.
«Про Чортків на цьому саміті, як і на попередніх, багато говорили. Ми представили наші результати співпраці з іноземними партнерами. Наше результативне партнерство з шведським містом Карлскруна і його керівниками відзначили особливою нагородою саміту.
Ситуація дуже складна для України, ми боремось на фронті і продовжуємо шукати можливості для розвитку громад в умовах відсутності грошей в бюджетах. Цей щорічний міжнародний саміт дає можливість розвивати горизонтальну співпрацю і знаходити гроші для проєктів розвитку України. Дякую пані Ірині Озимок і партнерам за надзвичайно важливу роботу для України!», – прокоментував саміт міський голова Чорткова Володимир Шматько.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту