Чортків online

ЗВІТ ПРО РОБОТУ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗА 1 КВАРТАЛ 2024 РОКУ

 
✅За три місяці поточного року служба у справах дітей провела 3 засідання комісії з питань захисту прав дітей, на яких розглянуто 24 питання.
✅Підготовлено 23 проекти рішень на засідання виконавчого комітету з метою соціально-правового захисту дітей.
✅Одну дитину, яка залишилась без батьківського піклування, влаштовано у патронатну сім’ю.
✅Одній дитині надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та влаштовано її в опікунську сім’ю.
✅Підготовлено рішення про позбавлення батьківських прав матері дітей за систематичне, тривале, умисне ухиляння від виконання батьківських обов’язків. Готується позов до суду з даного питання.
✅Проведено спільно з сектором ювенальної превенції Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області 5 рейдів. Складено 12 актів обстеження житлово-побутових умов сімей, в яких виховуються неповнолітні діти.
✅Взято на облік 3 сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких виховується 7 дітей.
✅Надано статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів 32 дітям.
✅Проведено 32 акти оцінки потреб сім’ї.
✅Затверджено 8 індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, також здійснено перегляд і коригування індивідуальних планів дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт, дитини, позбавленої батьківського піклування.
✅Здійснено 5 відвідувань Установи виконання покарань (№ 26) з метою надання соціально-правового захисту матері з дитиною та неповнолітнім, що там утримуються.
✅Укладено угоду з Установою виконання покарань (№ 26) з метою соціально-правового захисту неповнолітніх, що перебувають у установі.
✅З метою популяризації та розвитку сімейних форм виховання у Чортківській філії Тернопільського обласного центру зайнятості начальником служби проведено семінар з пошукачами роботи на тему «Створення патронатної сім’ї. Патронат над дитиною як форма сімейного виховання».
✅Начальником служби у справах дітей проведено гостьову лекції з студентами Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського на тему «Проблеми сучасного світу дитинства».
✅Спеціалісти служби у справах дітей взяли участь в робочій зустрічі в «Чортківській установі виконання покарань (№26)» з працівниками Чортківського районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації», Чортківського відділу надання безоплатної правничої допомоги, де обговорили аспекти співпраці та реалізації пілотного проекту щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини, у практичну діяльність.
✅Протягом першого кварталу цього року працівники служби взяли участь в 11 судових засіданнях з метою соціально-правового захисту інтересів дітей.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту