Чортків online

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: ЯКІ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ РОЗГЛЯДАЛИ?

 
Сьогодні, 17 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради, на якому розглянули майже два десятки питань. Про найважливіші рішення читайте далі.
🛠 «єВідновлення» працює: виконком вчергове затвердив розмір компенсації із державного бюджету для проведення ремонту житла, яке було пошкоджене внаслідок ракетних обстрілів російськими військами ще одній жительці Чортківської громади. Детальніше про програму можна дізнатись за посиланням https://cutt.ly/tw7ZL13

.
🚰Скоригували тариф на послуги з водопостачання та водовідведення для абонентів «Чортківського водоканалу». Із 1 травня водопостачання вартуватиме 42,25 грн за 1 м3, водовідведення – 25,77; разом – 68,02 грн. Водоканал змушений був коригувати тариф виключно у двох складових: через суттєвий ріст вартості електроенергії та ріст мінімальної заробітної плати. Протягом останніх місяців міська рада публікувала серію матеріалів, пояснюючи причини необхідності коригування тарифу. Також напередодні відбулись громадські слухання на цю тему.
🌳Надали дозвіл на видалення зелених насаджень на території Чортківської громади, відповідно до актів обстежень.
🪧Виконком звільнив від сплати за тимчасове розміщення сітілайтів тих підприємців, які безкоштовно погодились розмістити на своїх рекламних площинах фото загиблих на війні Героїв Чортківської громади. На сьогоднішньому засіданні звільнили від сплати ФОП Сергія Стельмащука та ФОП Дениса Алєксєєва із 1 травня 2024 р. і до кінця воєнного стану.
💉Погодили «Тернопільському обласному центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України» розміщення «вакцинального» автобуса на площі Героїв Євромайдану 25 квітня.
👶Розглядали питання про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, про надання дозволів на дарування грошових активів та про надання статусу дитини постраждалої внаслідок війни.
Рубрики: Важливі | Новини

Один коментар до ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: ЯКІ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ РОЗГЛЯДАЛИ?

  1. Олег Демиденко сказав:

    Збільшення тарифів призводить не до економії а до збільшення заборгованості!!!! Дишевше буде наймити водовоза ніж оплачувати послуги водоканалу!!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту