Чортків online

ЧОРТКІВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СРІБНОГО ВІКУ ДОЛУЧИВСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ

 
Університет Срібного Віку Чортків , що діє на базі Палацу дітей та юнацтва, долучається до Всеукраїнського проекту «Бабусині зайці», суть якого – психологічна підтримка діток, що опинились у стресових ситуаціях, у зв’язку з війною. Такі проекти добре відомі в США, Канаді, Великобританії та інших країнах під назвою «Бабусині ведмедики».
🪡🧵Нещодавно відбувся перший онлайн майстер-клас з виготовлення мʼяких іграшок-зайців для психологічної підтримки при евакуації діточок з небезпечних районів. Проект реалізовувється благодійним фондом Наша Перемога.
🗣«Ми вже розповідали про цей проект, готувалися до роботи, але, коли він розпочався і під добрими руками наших майстринь почали зʼявлятися зайці, то стало важко знайти слова, щоби передати те натхнення та відчуття того, що ми долучилися до великої справи, які запанували в аудиторії!», – каже керівниця Університету срібного віку Наталія Войтенко.
Чортків став для організаторів вже третім містом, де вони шукають майстринь для цього проекту. Майстер-класи вже відбулися у Первомайську та Бершаді. В одному з міст брали участь 7 людей, в іншому 3. До нашої ж аудиторії прийшло 17! Навіть не для всіх вистачило матеріалів для роботи, надісланих організаторами.
До нас також завітала офіцер ювенальної поліції, бо саме цей підрозділ займається дітками, що опинилися у складних ситуаціях.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту