Чортків online

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО СПІЛЬНОЇ МОЛИТВИ ЗА УПОКІЙ ДУШІ ГЕРОЯ СКОБЛІНА АНДРІЯ

 
Поминальна служба Божа відбудеться у суботу, 27 квітня, о 9 год. у церкві святих новомучеників і блаженних українського народу (біля Чортківського ліцею №5).
Скоблін Андрій Анатолійович народився 7 листопада 1982 року в Чорткові. Навчався в Чортківській ЗОШ №2. Після школи вступив до Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ, але не закінчив, оскільки змушений був заробляти на хліб.
В 2010 році Андрій повернувся до рідного дому з Києва, де працював. У 2011 році Андрій стає круглим сиротою, залишається тільки рідна сестра Оля.
В червні 2022 року отримав повістку і був направлений в навчальний центр для мобілізованих у Кам`янець-Подільський, де отримав спеціальність сапера інженерно-саперного взводу.
Спочатку підрозділ Андрія займався розмінуванням територій на Херсонщині. Після цього вперше був під Бахмутом, де підрозділ укріплював лінію оборони.
В грудні 2022 року Андрія перевели на посаду радіомінера інженерно-саперного взводу в/ч А-1962.
В січні-лютому 2023 року перебував на полігоні в Івано-Франківській області, де вже навчав інших саперної справи. Далі була Київщина, а в березні 2023 року підрозділ направили у Бахмут.
Загинув 24 квітня 2023 року від отриманих осколкових поранень, несумісних із життям, під час виконання бойового завдання в Бахмуті Донецької області.
Похований Андрій у рідному Чорткові на Алеї Героїв, що на кладовищі по вул. Ягільницька.
У Героя залишилась тільки сестра.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту