Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №7 ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

 
Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, сьогодні, 19 квітня, у Чортківському ліцеї відбувся День цивільного захисту.
Учні та педагогічний колектив ліцею удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.
Ліцеїсти вкотре тренували дії під час оголошення «Повітряної тривоги» та «Пожежі в укритті». Із дітьми проводили бесіди на теми «Правила пожежної безпеки», «Правила поводження під час пожежі», працівники ДСНС розповіли про мінну безпеку, навіть відбулись змагання між учнями ліцею з військової підготовки.
Військові, пожежники із Чортківського районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області та фахівці Чортківського фахового медичного коледжу провели практичні показові заняття, навчаючи школярів поводитись зі різноманітною зброєю, продемонстрували пожежний автомобіль, карету швидкої допомоги та їхнє обладнання, розповіли школярам, яких правил необхідно дотримуватись, куди звертатись по допомогу у разі виникнення НС, навчили гасити пожежі вогнегасниками, надавати першу медичну допомогу тощо.
Запрошуємо переглянути фоторепортаж, аби побачити, яким насиченим, цікавим та повчальним був день для учнів Чортківського ліцею №7.
Чортківська міська рада дякує за сприяння в організації заходу директору Чортківського медичного фахового коледжу Любомиру Білику та його колективу, начальнику 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області, полковнику служби цивільного захисту Андрію Мацку та його команді, начальнику Чортківського РУ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області , полковнику служби цивільного захисту Андрію Пачві та його фахівціям, а також командиру військовоїчастини А-1915 Миколі Сандулу.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту