Чортків online

Проект порядку денного та регламенту роботи дев’яностої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання

                                             Проект порядку денного

та регламенту роботи   девяностої сесії  Чортківської міської ради VІІІ скликання

 

  1. Про внесення змін до рішення Чортківської міської ради від 19 листопада 2020 року №10 « Про утворення виконавчого комітету Чортківської міської ради VІІІ скликання».

2.Про внесення змін до рішення міської ради від 30 червня 2022 року № 1053 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чортківської міської територіальної громади».

3.Про надання дозволу Чортківській міській раді на безоплатне прийняття  благодійної допомоги

4.Про затвердження Положення про порядок списання майна, яке належить до  комунальної власності  Чортківської міської територіальної громади.

5.Про внесення змін до Програми підтримки обдарованих дітей Чортківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

6.Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чортківської міської ради Тернопільської області

  1. Про затвердження складу депутатів молодіжної ради при Чортківській міській раді.

8.Про затвердження договору про грант №Е5Р-2024-107 від 15 квітня 2024 року між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Чортківською міською радою

9.Про співфінансування по проекту «Сонячна електростанція на об’єктах водопровідно- каналізаційного господарства у м. Чортків»

10.Про надання дозволу КП «Міськсвітло» на безоплатну  передачу матеріальних цінностей.

11.Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 8 грудня 2023 року №1797 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2024 рік».   

13.Про перейменування вулиці.

14.Про надання дозволу на відновлення військового кладовища.

15.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

16.Про надання дозволу Чортківському ліцею №1 ім. Маркіяна Шашкевича на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної в постійне користування, розташованої по вул. Лесі Українки,18 в м. Чортків Тернопільської області.

17.Про надання дозволу Андрусишину Степану Карловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Біла Тернопільської області.

18.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

19.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Мазуренко Наталії Іллівні земельної ділянки, розташованої по вул. Лесі Українки в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Безпалко Роману Дмитровичу, Безпалко Світлані Андріївні, Безпалко Ірині Романівні  земельної ділянки, розташованої по вул. Штокалівка в с. Біла  Чортківського району Тернопільської області.

22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Будняку Степану Петровичу, Бураку Ігорю Петровичу земельної ділянки, розташованої по вул. Кут в с. Біла  Чортківського району Тернопільської області.

23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Наконечному Богдану Петровичу, Наконечній Ользі Петрівні, Погрібній Ірині Богданівні земельної ділянки, розташованої по вул. Січових Стрільців в с. Росохач  Чортківського району Тернопільської області.

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків  Тернопільської області.

25.Про передачу в оренду Чайці Володимиру Михайловичу земельної ділянки, розташованої по вул. Сім’ї Юрчинських в м. Чортків Тернопільської області.

26.Про передачу в оренду Гуменюку Вадиму Фредиковичу земельної ділянки, розташованої по вул. Степана Бандери в м. Чортків Тернопільської області.

27.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту по вул.Олеся Гончара  в м.Чорткові Тернопільської області.

28.Про продаж земельної ділянки площею 0,0369 га, по вул. Олеся Гончара,5 в м. Чортків Тернопільської області.

29.Про продаж земельної ділянки площею 0,1580 га, по вул. Богдана Хмельницького, 31В в м.Чортків Тернопільської області.

30.Про передачу в постійне користування земельної ділянки по вул. Степана Бандери,89А в м.Чортків Тернопільської області.

 

 

            

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту