Чортків online

Дорогі жителі Чортківської громади!

Чи міг хтось колись подумати чи бодай уявити те, що прийшовши до церкви на богослужіння у день світлого Христового воскресіння, ми раз-по-раз зазиратимемо у телефон, перевіряючи, чи немає повітряної тривоги? Чи міг хтось уявити, що у ХХІ столітті в самому серці Європи ракети нищитимуть школи, дитячі садочки, церкви? Чи міг хтось уявити, що Україна знову зіткнеться у запеклій війні з кровожерною московською імперією, котрій знову захотілось нашого?!
 
У Святому Письмі пише: «Нас тиснуть звідусіль, але ми не пригноблені; ми в труднощах, та ми не втрачаємо надії». Саме такою зараз є Україна та великий український народ. Ми не пригноблені. Ми не скорені. Ми з вірою і надією дивимось у завтра, бо знаємо, що наші янголи – захисники та захисниці – щосекунди боронять рідну землю та руйнують всі плани окупантів.
 
Ми обов’язково побачимо наше Азовське море, сіль із Соледару знову з’явиться на полицях магазинів, з металу «Азовсталі» збудують сотні нових мостів, які з’єднуватимуть українські міста і села, та зробимо селфі із Ластівчиного гнізда українського Криму.
 
Христос воскрес і сказав людям: «Радійте!». Тож, попри усі складнощі нашого сьогодення, радіймо Божому воскресінню! Нехай Господь оберігає нашу землю, наш народ, наших захисників, нехай посилає нам терпіння та міцну віру у світлі часи для України.
 
Прославляймо воскресіння Ісуса Христа!
 
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
 
З повагою – міський голова Чорткова Володимир Шматько
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту