Чортків online

У ЧОРТКОВІ ТРИВАЄ ПРОМИВАННЯ ВОДОПРОВІДНИХ МЕРЕЖ ТА ПЕРЕВІРКА ПОЖЕЖНИХ ГІДРАНТІВ

 
КП Чортків водоканал продовжує промивання водопровідних мереж міста задля покращення стану якості води, зважаючи на численні звернення абонентів. Водночас рятувальники 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області виконують планові обстеження пожежних гідрантів та випробування на тиск та витрату води.
Як повідомив керівник водоканалу Віктор Гордієнко, вчора фахівці підприємства успішно виконали промивання басейну на насосній станції «Стара насосна». Раніше басейн не могли повноцінно промити через неможливість зупинки станції, оскільки це би на тривалий час повністю зупиняло подачу води абонентам.
Також водоканал продовжує промивати центральні лінії. Поступово – від пожежного гідранта до гідранта. Через вищенаведені причини зараз у абонентів водоканалу може бути брудна вода або ж слабкий тиск.
«Насправді, щоб очистити систему у нас є два варіанти. Перший – промивати труби та відключати на цей час воду майже усьому місту, що спричинило б суттєві незручності людям. Другий – промивати, але тимчасово у кранах може бути брудна вода. Ми обрали варіант, який принесе менше дискомфорту», – пояснює Віктор Гордієнко.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту