Чортків online

У ЧОРТКОВІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З БАСКЕТБОЛУ

 
На базі спортивного комплексу «Економіст» Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ за ініціативи управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради та підтримки благодійного фонду «Покрова Чортків» відбувся благодійний турнір з баскетболу серед юнаків.
Окрім того, що хлопці мали можливість весело та корисно провести час, позмагатись та виявити найсильнішу команду, вони також долучились до доброї справи. Під час турніру було зібрано 4 тисячі гривень, які передали благодійному фонду «Покрова Чортків» на придбання FPV-дрона для чортків’янина Дмитра Сеника, який зараз на лінії фронту боронить Україну.
У змаганнях взяли участь чотири команди. У підсумку турнірна таблиця виглядає наступним чином:
1. БК Тернопіль
2. Кристал Чортків
3. Зборів БАСКЕТ
4. Гаї Ростоцькі
Начальниця управління освіти, молоді та спорту Чортківської Людмила Поліщук та керівник благодійного фонду «Покрова Чортків» о. Андрій Левкович щиро подякували учасникам змагань за любов до спорту та допомогу українському війську, та вручили нагороди юнакам.
Також висловлюємо вдячність директорці Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ЗУНУ Надії Кульчицькій за можливість провести змагання в спортивному комплексі «Економіст», а Віктору Цілінському та Івану Панчуку дякуємо за професійне суддівство.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту