Чортків online

КОМАНДА МІСЬКОЇ РАДИ ВИГРАЛА У КОНКУРСІ «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ГРОМАДИ»: ЩО ЦЕ ДАСТЬ?

 
Команда Чортківської міської ради виграла черговий проект у сфері енергоефективності. Вигравши конкурс «Енергоефективні громади» від Greenpeace: Green reconstruction of Ukraine, ми отримаємо безкоштовний енергоаудит дитячого садка №7 у Чорткові, що допоможе продовжити шлях до термомодернізації закладу.
🗣«Тепер маємо складне, але приємне завдання – знайти фінансування для повної термомодернізації приміщення нашого найбільшого садочку! Вірю і знаю, що партнери допоможуть! Наше завдання і стратегія – до 2050 року перейти на 100% ВДЕ (відновлювані джерела енергії», – прокоментував міський голова Володимир Шматько.
🏡ДНЗ №7 розташований у мікрорайоні Кадуб, на сьогодні там навчається понад 130 діток.
11 червня 2022 року через ракетну атаку по місту постраждав і дитсадок. Ударна хвиля пошкодила фасад, сходи, вибила скло. Деформовані двері та віконні рами утворили щілини, через які проникає холод, волога та шум. Взимку в одному крилі будівлі температура через втрати тепла не відповідала санітарним нормам.
🛠Чортківська громада планує відновити і утеплити зовнішній фасад, дах та підвал, замінити старі вікна та двері на енергоефективні. Заклад має централізоване опалення, тому для зменшення споживання енергії необхідно замінити трубопровід, радіатори, встановити терморегулятори і тд.
Возможно, это изображение текст
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту