Чортків online

ОСББ ЧОРТКОВА МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДАХОВІ СОНЯЧНІ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ

 
До Чорткова завітав особисто директор Фонд енергоефективності Єгор Фаренюк, щоб зустрітись із головами ОСББ нашого міста та розповісти про нову програму «ГрінДім», метою якої є збільшення частки відновлюваної енергетики у вітчизняних системах виробництва електроенергії та тепла, а також реалізація заходів щодо підвищення енергоефективності та енергетичної безпеки житлового сектора.
Програма передбачає надання ОСББ грантів на часткове відшкодування вартості теплових насосів та сонячних електростанцій, а також на сертифікації енергетичної ефективності будинку перед поданням заявки на отримання гранту та після реалізації проекту.
☝️ Сума гранту – 70% вартості обладнання, аудиту та сертифікації енергетичної ефективності будинку. Гранична сума грантів: 1 млн грн – на встановлення СЕС; 2 млн грн – на встановлення теплових насосів; 15 тис. грн – на сертифікацію енергоефективності. Фонд не надає фінансування на витрати, пов’язані з виконанням будь-яких видів робіт (послуг).
❗️ Механізм Програми «ГрінДІМ» максимально спрощений та прозорий: готуючись до участі, учасникам слід провести загальні збори, замовити проведення енергоаудиту будинку, визначитися з обладнанням яке буде встановлюватись і заповнити опис проєкту. Підготувавши необхідні документи, учасник подає заявку на участь у Програмі, після схвалення якої може приступати до розробки проєкту та закупівлі обладнання. Далі виконуються монтажні роботи та проводиться повторна сертифікація будинку, після чого учасник подає до Фонду заявку про завершення робіт. Схваливши її, Фонд компенсує 70% вартості обладнання та матеріалів.
Детальніше ознайомитись з умовами даної Програми можна на офіційному сайті Фонду Енергоефективності за наступними посиланнями: https://eefund.org.ua/greendim/dokumenty/

 

; https://eefund.org.ua/greendim/

 

.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту