Чортків online

ДО ЧОРТКОВА ЗАДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ ПРИЇХАЛИ ГОСТІ З ОДЕЩИНИ

 
Сьогодні протягом дня у Чорткові гостюють представники Курісовської сільської громади Одеської області на чолі із головою громади Валентином Григоржевським, щоб ознайомитись із досягненнями нашої громади у сферах міжнародного співробітництва, енергозбереження, освіти, проектної роботи та туризму.
Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із колегами розповіли про найбільші досягнення команди, особливості роботи у час великої війни, успішні кейси та проекти, які вдалось втілити у такий складний час, а також найближчі плани.
Згодом делегація вирушить на ряд об’єктів. Зокрема, гості відвідають центр компактного проживання внутрішньо переміщених українців (smart-квартири), нещодавно встановлену сонячну електростанцію на насосній станції «Хлораторна», відремонтоване педіатричне відділення у Чортківській центральній міській лікарні, центр реабілітації дітей з інвалідністю «Дорога в життя» та культурно-інтеграційний центр для молоді, де зараз відбуваються ремонтні роботи.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту