Чортків online

ПРО ВАЖЛИВЕ ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 
Сьогодні, 27 травня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому розглянули 6 питань порядку денного.
Про найважливіші із них читайте далі.
✅ Надали дозвіл територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорткова на виконання робіт з благоустрою на території центру компактного проживання (smart-квартири) по вул. Коновальця.
✅ Надалі продовжуємо фінансувати з бюджету громади соціальну сферу. Затвердили «Програму надання грошової допомоги для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з придбанням лікарських засобів важкохворим жителям Чортківської громади на 2024-2026 роки».
✅ Взяли на облік громадян, що потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Чортківській громаді, та звернулись із відповідною заявою до ЦНАПу.
✅ Гуртожиток (smart-квартири) по вул. Коновальця, 13А, де завершуються ремонтні роботи за грантові кошти ЄС та NEFCO, включили до фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Чортківській громаді.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту