Чортків online

Відбувся черговий прийом громадян

На особистий прийом громадян до міського голови Володимира Шматька звернулось близько 20 мешканців міста. Більшість питань стосувались допомоги з ремонтними роботами та працевлаштуванням.

З проханням не відключати від центральної тепломережі звернулись власники 9-ох квартир, що по вул. Шевченка, 84, оскільки наразі не мають коштів для встановлення індивідуального опалення.

Працівники КП “Тернопільтеплокомуненерго” попередили мешканців цього будинку, про те, що їх відключать від опалення, у зв’язку з аварійним станом тепломережі.

Очільник міста доручив заступнику міського голови Олегу Недокусу детально розібратись в цьому питанні та в найкоротші терміни вирішити його.

Звернулась до голови міста і жителька міста Вуглегірськ, яке контролюється сепаратистами ДНР з 31 січня 2015 року, з проханням допомогти продовжити навчання. У Чортків донеччанка приїхала до своїх родичів, навчалась у медичному училищі, проте, на жаль, не змогла його закінчити. Володимир Петрович пообіцяв посприяти дівчині з продовженням навчання.

За результатами прийому міський голова дав доручення відповідним структурним підрозділам оперативно і повною мірою сприяти у їх вирішенні.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту