Чортків online

До уваги жителів міста Чорткова!

Бучацька Єпархія Української Греко-Католицької Церкви запрошує на зустріч, яку проводитиме о. Андрій Зелінський, капелан 36 – ої окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ, “Народний Герой України”.

З червня 2014 року о. Андрій бере активну участь у наданні духовної підтримки українським військовим у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, Старогнатівкою та у Пісках, Дебальцевому, Широкіному Донецької області.

Отець Андрій Зелінський здобув філософську освіту в Коледжі Святого Василія, Стемфорд (США), богословську – в Папському Григоріанському університеті в Римі (Італія), політологічну – в Національному університеті «Києво –Могилянська академія».

Капелан, викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, автор книг: «Соняхи. Духовність на час війни», «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» .

Зустріч з о. Андрієм Зелінським відбудеться 29 вересня о 17.00 у актовому залі Єпархіального Управління, що по вул. Монастирська, 1.

Тема бесіди: “Україна сьогодні. Складні питання”.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до цікавої розмови з непересічною особистістю! 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту