Чортків online

У міській раді навчали написанню грантових заявок

Волонтери Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Америки Шейн Селстром, Ешлі Ґрейвс-Рослер та Браян Рослер провели у міській раді тренінг під назвою «Як написати грантову заявку – і отримати грант».

Браян Рослер та Ешлі Ґрейвс-Рослер – автори посібника, завданням котрого є допомогти створити правильну та раціональну заявку на грант, мають великий досвід у цій сфері, адже більше 10 років працювали у неурядових організаціях США, де багато разів створювали такі заявки.

Після тривалої роботи в напрямі зміцнення місцевої громади Індіанаполіса (штат Індіана, США) Ешлі разом із чоловіком Браяном вирішили поділитись власним досвідом і поза межами своєї країни — як волонтери Корпусу Миру. Наразі подружжя працює в Івано-Франківську. Цілями Корпусу Миру є сприяння розвитку громадянського суспільства і дружніх відносин між країнами через поліпшення професійних навичок, лідерського потенціалу в громадах, а також допомогу у вивченні англійської мови та глибшому пізнанні американської культури у світі й відповідно інших культур — американцями.

Представляючи зміст книги, Ешлі Ґрейвс-Рослер зазначила, що грантовий посібник зосереджений виключно на написання заявок для отримання фінансування проекту. Книгу доречно застосовувати як громадським активістам, волонтерам ініціативних груп, так і представникам державних організацій.

В Україні Ешлі та Браян, як волонтери Корпусу Миру, співпрацюють із неурядовими організаціями і допомагають у створенні заявок на гранти.

На закінчення тренінгу Браян Рослер подякував Шейну Селстрому та Чортківській міській раді за запрошення та пообіцяв розповсюдити копії грантового посібника електронною поштою усім присутнім на заході.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту