Чортків online

У Володимира Шматька відбувся прийом громадян

З метою розв’язання житлово-комунальних, земельних питань, проблем із працевлаштуванням до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, мешканці багатоквартирного будинку по вул. Ясна, 15 звернулись з проханням допомогти відремонтувати покрівлю.  Жителі будинку зауважили, що мають намір впроваджувати енергозберігаючі заходи у своєму будинку.

Володимир Петрович вкотре зазначив, що депутатами міської ради затверджена Програма підтримки та стимулювання ОСББ у місті Чорткові на 2018-2020 роки, згідно з якою міська рада спів фінансує проведення робіт із впровадження заходів з енергоефективності на 50 відсотків. Для того, щоб отримати спів фінансування ,жителям будинку необхідно мати кошторис запланованих робіт та хоча б половину необхідної суми на рахунку ОСББ.

Жителі вулиці Київської звернулися до Володимира Шматька із проблемою з водопостачанням. Володимир Петрович зазначив, що проблема з водопостачанням пов’язана з заміною старого водопроводу у багатьох проблемних локаціях міста.  Проте, пообіцяв посприяти у якнайшвидшому вирішенні проблеми.

Мер міста уважно вислухав кожного заявника та доручив керівникам відповідних структурних підрозділів всебічно сприяти у їх вирішенні.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту