Чортків online

19 листопада – День працівників гідрометеорологічної служби України!

Від імені Чортківської міської ради та від себе особисто вітаю метеорологів, гідрологів, синоптиків із професійним святом – Днем гідрометеорологічної служби України!
 
Сьогодні важко уявити життєдіяльність міста та країни загалом без повсякденної цілодобової роботи гідрометеорологів. Вчасні попередження синоптиків і гідрологів дають змогу запобігти лиху, мінімізувати його соціальні та економічні наслідки, головне – зберегти найдорожче: життя людей!
 
Пишаюсь тим, що у Чорткові ще з далекого 1964 року працює гідрологічна станція першого розряду, яку зараз очолює Володимир Гриндьо. Станція щодня фіксує та систематизує метеорологічні та гідрологічні дані, на основі яких синоптики створюють синоптичні карти та роблять прогноз погоди. Протягом свого існування гідрологічній станції Чортків вдалось виростити цілу плеяду високоосвічених професіоналів!
 
Висловлюю щиру подяку всім працівникам нашої гідрологічної станції за сумлінну працю, відповідальне ставлення до роботи, професіоналізм. Бажаю міцного здоров’я, добробуту та завжди сонячної погоди у ваших домівках!
 
З повагою – голова Чортківської міської об’єднаної територіальної громади Володимир Шматько
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту