Чортків online

Проект порядку денного восьмої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 28 січня 2021 року

 

                                                         

1.Про роботу Чортківського  міського  комунального закладу «Центр науково – технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» за 2020 рік.

 

2.Про роботу    міжшкільного навчально – виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів Чортківської міської ради   за 2020рік.                            

3.Про затвердження кандидатури на посаду заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

 4.Про затвердження Генерального плану міста Чорткова Тернопільської області.

5.Про уповноваження посадових осіб Чортківської міської ради діяти від імені та в інтересах Чортківської міської ради, її виконавчого комітету, міського голови та інших виконавчих органів міської ради в порядку само представництва.

  1.  Про затвердження Положення про юридичний відділ Чортківської міської ради в новій редакції.

7.Про затвердження Положення про порядок ведення  претензійно – позовної роботи у Чортківській міській раді.

8.Про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста  Чортківського  району до комунальної власності Чортківської міської  територіальної громади  комунальної установи «Інклюзивно- ресурсний центр» Чортківської  районної ради Тернопільської області та майна.

  1. Про прийняття будівель, споруд закладів загальної середньої освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста Чортківського  району у комунальну власність Чортківської міської  територіальної громади.

 

10.Про затвердження надавача послуг по забезпеченню пільгових категорій громадян Чортківської міської територіальної громади лікарськими засобами, в тому числі препаратами інсуліну у 2021 році.

11.Про внесення  змін до рішення  міської ради від 24 грудня 2020року № 99 «Про затвердження програм розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств на 2021-2023 роки».

12.Про затвердження переліку платних послуг, які може надавати комунальне некомерційне підприємство « Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської  міської ради.

13.Про передачу відокремлених  структурних підрозділів із комунальної  власності Чортківської міської  територіальної громади до комунальної власності об’єднаних територіальних громад.

14.Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №455 «Про затвердження Програми сприяння поліції у підвищенні рівня  безпеки громадян на території міста Чорткова на 2017-2021 роки».

15.Про внесення змін до  рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №121 «Про затвердження Програми поводження з твердими  побутовими відходами на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

  1.  Про затвердження Положення про архівний сектор Чортківської міської ради в новій редакції

17.Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в  Чортківській міській раді

18.Про внесення змін в рішення міської ради від 11 грудня 2018 року №1279 « Про затвердження Програми « Безпечне місто 2019-2022 роки»

 

19.Про затвердження звіту про  виконання Бичківського сільського бюджету за 2020рік.

  1.  Про затвердження звіту про виконання Білівського сільського бюджету за 2020 рік.

21.Про затвердження звіту про  виконання Горішньовигнанського сільського бюджету за 2020 рік.

22.Про затвердження звіту про  виконання  Пастушівського сільського бюджету за 2020 рік.

23.Про затвердження звіту про  виконання  Росохацького сільського бюджету за 2020 рік.

24.Про затвердження звіту про  виконання  Скородинського сільського бюджету за 2020 рік.

25.Про затвердження договорів між Заводською селищною радою та Чортківською міською радою.

26.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142 « Про  бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік»

 

27.Про надання дозволу (відмова у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Млинарська, 18 А в м. Чортків Тернопільської області.

28.Про внесення змін до детального плану території для будівництва готельного комплексу по вул. Копичинецька в місті Чорткові Тернопільської області.

 

29.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Чорткові Тернопільської області.

30.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в місті Чорткові  Тернопільської області.

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам  безоплатно у власність земельних ділянок в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

33.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, площею 0,0754 га  по вул. Івана Франка, 2 в м. Чортків, Тернопільської області. 

34.Про передачу земельної ділянки площею 0,0754 га в постійне користування управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (ЧМКЗ «Палац дітей та юнацтва» Чортківської міської ради Тернопільської області) по вул. Івана Франка, 2   в м. Чортків, Тернопільської області.    

35.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх  у власність громадянам  с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0809 га в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Казка 12»  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку   по вул. Лесі Українки, 3 А в м. Чортків Тернопільської області.

37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення земельної ділянки) площею 0,0143 га, яка перебуває у власності Середи Руслана Івановича для будівництва та обслуговування жилого будинку,

господарських будівель і споруд по вул. Степана Бандери, 29 в м. Чорткові Тернопільської області.

38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення земельної ділянки) площею 0,0746 га Гундзик Марії Василівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Ольги Кобилянської в м. Чорткові  Тернопільської області.

39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (зміна цільового призначення земельної ділянки) ПАП «ДЗВІН» площею 0,0017га для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку по вул. Олеся Гончара, земельна ділянка 2 в м. Чорткові  Тернопільської області.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (зміна цільового призначення земельної ділянки) ПАП «ДЗВІН» площею 0,0038 га для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку по вул. Олеся Гончара, 21 А в м. Чорткові Тернопільської області.

41.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2773 га в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Незалежності-76»  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.  Незалежності, 76 в м. Чортків Тернопільської області.

42.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП-428) в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

43.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП-303) в м. Чорткові Тернопільської області.

44.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП-450) в м. Чорткові Тернопільської області.

45.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП-486) в м. Чорткові Тернопільської області.

46.Про надання дозволу Представництву Американського   об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту  землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як  території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути,31-Б – Незалежності,  24-А в м. Чорткові.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту