Чортків online

Нове життя. Як вимушено переселені українці влаштовуються у Чорткові

Ми продовжуємо знайомити вас із вимушено переселеними українцями, котрі тимчасово проживають у Чорткові. Сьогодні розповімо про людей, котрі віднедавна влаштувалися і працюють у комунальному підприємстві «Благоустрій» Чортківської міської ради. Люди, котрі мали власне житло, автомобілі, улюблену роботу, друзів, але через повномасштабне вторгнення рашистських орків були вимушені покинути власну домівку.
 
Пан Ігор вже більше 20-ти років мешкав у Харкові із донькою та дружиною, працював будівельником. Віднедавна працює на комунальному підприємстві «Благоустрій».
Цікаво, що пан Ігор родом із Чорткова, тому місто для нього зовсім рідне. Сюди разом із сім’єю приїхав до батька. Чоловік розповідає, що йому було зовсім не важко освоїтися у Чорткові, бо це місто його дитинства, але все ж чекає на перемогу і день, коли зможе відбудовувати Харків.
 
Пані Інна та пані Наталя також із Харківщини – із міста Ізюм, котре зараз окуповане рашистами. Там у жінок залишилися чоловіки, зв’язку із ними немає вже більше двох тижнів.
 
Та попри все Інна та Наталя не втрачають оптимізму і вірять у перемогу. До 24 лютого пані Інна працювала на заводі, а Наталя – вихователькою у дитячому садочку. Приїхавши до Чорткова, жінки зрозуміли, що довго вдома не всидять і спершу пішли на толоку, а потім дізналися в міського голови чи є якась робота. Зараз обидві працюють у комунальному підприємстві «Благоустрій».
 
Варто зазначити, що до війни вони не були знайомі, подружилися в Ізюмі, коли разом ховалися у бомбосховищі, а зараз проживають в одному будинку.
Чортків вразив жінок мальовничими вулицями, архітектурою та, перш за все, добрими людьми.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту