Чортків online

ФРАНЦУЗЬКЕ МІСТО-ПОБРАТИМ ПОДАРУВАЛО ЧОРТКОВУ АВТОБУС!

 
Місто-побратим Чорткова – французьке Безьє – на чолі із міським головою Робером Менаром від моменту підписання партнерської угоди потужно та постійно підтримують наше місто, людей, котрі знайшли тут прихисток, втікаючи від війни, та наше героїчне військо. І ось до Чорткова прибув черговий подарунок від французьких друзів – великий пасажирський автобус TEMSA.
 
Про це повідомив міський голова Чорткова Володимир Шматько: «Громада французького міста Безьє подарувала громаді Чорткова автобус! Між нашими містами 2400 км. Але їхню любов і допомогу відчуваємо і отримуємо постійно.
 
З перших днів війни ми отримали десять вантажівок допомоги. Діти наших військових відпочивали у французькому таборі. Понад сто людей, які, рятуючись від війни, переїхали в Чортків – прихистило Безьє, де вони зараз живуть і працюють.
 
Двічі міський голова Безьє Робер Менар був у Чорткові цього року. У понеділок транспортна компанія, яка надає послуги по перевезеннях в Франції, на прохання Робера Менара передала нам цей автобус. Також в автобус поклали коробки з теплими одіялами. Дякую!».
 
Окрім того, зі слів Володимира Шматька, підтримка Чорткова від Безьє на цьому не закінчується. Згодом очікуємо на чергову допомогу від французьких партнерів – генератори для Чортківського водоканалу та освітніх закладів громади, для котелень міста.
 
Merci beaucoup, Ville de Béziers
Merci beaucoup, Robert Menard
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту