Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА МОЛОДІЖНА РАДА ОГОЛОСИЛА НАБІР КАНДИДАТІВ

 
У четвер, 25 травня, Чортківська молодіжна рада, по суті, провела день відкритих дверей. На зустріч у Центр культурних послуг ім. Катерини Рубчакової запросили старшокласників громади, директорів навчальних закладів, колектив міської ради, щоб розповісти про молодіжну політику, стратегію розвитку, принципи роботи молодіжної ради, а також оголосили про набір до молодіжки.
Що таке молодіжна рада при Чортківській міській раді?
⚡️Інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей нашої громади.
⚡️Створення платформи взаємодії міської ради, громадських організацій, молоді та всіх мешканців громади.
⚡️Консультативно-дорадчий орган, що займатиметься в тому числі проектною діяльністю у різних сферах життя громади.
⚡️Команда молодих активних людей, стратегічна ціль яких робити Чортків адаптованішим для молоді.
Голова Чортківської молодіжної ради Катерина Наконечна розповіла гостям заходу про діяльність молодіжки, вже реалізовані проекти, найближчі плани. А також оголосила про набір нових членів команди молодіжної ради.
Якщо тобі від 14 до 35 років, ти прагнеш змін, маєш бажання розкрити свій лідерський потенціал, у тебе багато ідей ти хочеш працювати задля розвитку молодіжної політики – заповнюй реєстраційну форму – https://cutt.ly/hwqT9W6I – та долучайся до команди Чортківської молодіжної ради!
Окрім того, звертаємось до молоді із проханням пройти невеличке опитування, котре займе у вас 5-7 хвилин, яке має на меті дослідити стан, потреби та проблеми молоді Чортківської громади – http://surl.li/hieum .
Міський голова Чорткова Володимир Шматько подякував усій команді молодіжної ради, запевнив їх у постійній всебічній підтримці та сприянні, а також висловив сподівання, що активна молодь Чортківської громади стане справжнім рушієм позитивних змін.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту