Чортків online

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ,

включених в Протокол п’ятдесят другої сесії

Чортківської міської ради VІ скликання

від 17 березня 2015 року.

 

 № п/п

НАЗВА РІШЕНЬ

ІНДЕКС

1.

Про стан розрахунків споживачів міста за житлово -комунальні послуги.

29

  2.

Про хід виконання «Програми з благоустрою та розвитку і збереження зелених зон м. Чорткова на 2010-2015 роки».

 

30

3.

Про хід виконання рішення № 64 тридцять третьої сесії Чортківської міської ради п’ятого скликання від 27.03.2009 року «Про затвердження міської Програми забезпечення населення м. Чорткова якісною питною водою на 2009-2020 роки».

 

31

4.

Про підготовку до святкування Дня міста.

32

  5.

Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва.

 

33

6.

Про затвердження  угоди між Чортківською міською радою і Чортківською районною радою про передачу – приймання коштів на співфінансування районної Програми медичного забезпечення військовозобов’язаних під час часткової мобілізації.

 

34

 7.

 Про затвердження  угоди між Чортківською районною радою  і Чортківською міською  радою про передачу – приймання коштів на часткове фінансування  дитячих дошкільних  закладів міста Чорткова.

35

8.

Про затвердження  угоди між Чортківською міською радою і Тернопільською обласною радою про передачу видатків на фінансування Програми організації рятування людей на водних об’єктах Тернопільської області.

 

36

9.

Про затвердження Програми забезпечення пожежної і

техногенної безпеки на території м. Чорткова на 2015 рік.

37

10.

Про розгляд  депутатського звернення Макотерського Ю.Ф.

38

11.

Про внесення змін до рішення п’ятдесят першої сесії Чорткіської міської ради шостого скликання   від 20 січня 2015 року № 7 «Про міський бюджет на 2015 рік».

 

39

12.

Про внесення змін до структури апарату Чорткіської міської   ради та її виконавчого комітету. 

40

13.

Внесення змін до Положення про відділ містобудування,  архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради.

41

14.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Маньовському Андрію Зеновійовичу для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності в м. Чорткові.

 

42

15.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Жовтюку Ігорю

Михайловичу для будівництва індивідуального гаража по

вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

43

 

 

 

16.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Чайковському Івану Богдановичу для будівництва індивідуального гаража по

вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків

 

44

17.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Доскочу Павлу Васильовичу для будівництва індивідуального гаража по

вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків

 

45

18.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр.  Ваврику Івану

Мирославовичу для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків

 

46

19.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Ільяшенко Тетяні Ісідорівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського в м. Чортків

 

47

20.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Кулію Андрію Іларіоновичу  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського в м. Чортків

 

 

48

21.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Маньовському Андрію Зеновійовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського в м.Чортків

 

49

22.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Богушу Андрію Петровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Затишна в м. Чорткові.

 

50

23.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Богушу Михайлу  Петровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Затишна в м. Чорткові.

 

51

24.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Сидоруку Василю Петровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Затишна в м. Чорткові.

 

 

52

25.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Федоровій Наталії Пилипівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Затишна в м. Чорткові.

 

53

26.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Доскочу Павлу Васильовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чорткові.

 

 

54

27.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Ваврику Івану Мирославовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

55

28.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Госько Галині Іванівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Ольги Кобилянської в м. Чортків.

 

56

29.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ОСББ « Дружба-64 » для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (обслуговування  багатоквартирного житлового будинку) по вул.  Ольги Кобилянської, 64  в м. Чортків.

 

 

57

30.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в зв’язку зі зміною її цільового призначення гр.  Костельній Любові Іванівні по вул. Олени Теліги,2  в м. Чорткові.

 

58

31.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Горбаль Марії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

 

59

32.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність гр. Миськіву Ярославу Михайловичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Київська, 37А в м. Чортків.

 

 

60

33.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради  від 23 грудня 2014 р. №382 «Про надання дозволу гр. Довгань Людмилі Миколаївні на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Монастирська в м. Чортків.

 

 

61

34

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 26 листопада 2014 р. №310 «Про надання дозволу гр. Ткачу Віталію Сергійовичу на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва  індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

 

62

35.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради  від 23 грудня 2014 р. №386 «Про надання дозволу гр. Завійському Ігорю Івановичу на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

63

36.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №384 «Про надання дозволу гр. Буяновському  Івану Михайловичу на розроблення   попереднього планувального рішення для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

 

64

 

37.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №383 «Про надання дозволу  гр. Побуринному Валерію Євгеновичу на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва  індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

65

38.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №385 «Про надання дозволу гр. Ситнику Віталію Адамовичу на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

 

66

40.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №388 «Про надання дозволу гр. Прохорову Ігорю Володимировичу на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

 

67

41.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №381 «Про надання дозволу  гр. Стецько Марії Дмитрівні на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва  індивідуального гаража по вул. Водна в м.Чортків.

 

 

68

42.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №379 «Про надання дозволу гр. Невенгловській Надії Павлівні на розроблення попереднього планувального рішення: для будівництва гаража по вул. Січових Стрільців в м.Чортків.

 

 

69

43.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 18 вересня 2014 р. №275 «Про надання дозволу гр. Панасюк Ганні Василівні на розроблення попереднього планувального рішення: для будівництва індивідуального гаража по вул. Галицька в м. Чорткові.

 

 

70

44.

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 23 грудня 2014 р. №387 «Про надання дозволу гр. Джумазі Роману Богдановичу на розроблення попереднього планувального рішення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. Дмитра Пігута в м.Чортків.

 

 

 

71

45.

Про внесення змін в рішення сесії Чортківської міської ради від 18 вересня 2014р. №276 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду Релігійній організації Єпархіальне управління Бучацької Єпархії Української Греко-Католицької Церкви для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Монастирська,2-Б в м. Чорткові».

 

 

72

46.

Про надання дозволу  на розроблення детальних  планів      територій в м. Чорткові.

73

47.

Про внесення змін в договори оренди земельних  ділянок від 01 жовтня 2012р.  орендарем яких є ТзОВ «Поділля-Т».

74

48.

Про відміну рішення сесії міської ради від 26 листопада 2014 р. №342 «Про надання дозволу гр. Савицькому Олегу Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Млинарська в м. Чортків».

 

 

75

49.

Про затвердження акту  погодження та закріплення межі  земельної ділянки по вул.  Замкова в м. Чортків гр. Стрюченку Віталію Миколайовичу .

 

76

50.

Про затвердження акту  погодження межі  земельної ділянки по вул. Білецька,2-В в м. Чортків ТзОВ «Генеруюча Компанія ЕНЕРГОПЕРСПЕКТИВА».

77

51.

Про надання дозволу громадянам на складання  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

78

52.

Про передачу громадянам безоплатно  у власність (оренду) земельних ділянок

79

53.

Про розгляд звернення ініціативної  групи про створення «Парку Пам’яті Героїв Небесної Сотні» по вул. Князя 
 Володимира Великого в м. Чорткові.

80

54.

Про затвердження « Положення про порядок конкурсного відбору суб’єктів господарювання з утримання об’єктів благоустрою міста Чорткова».

81

55.

Про Перелік об’єктів комунальної власності територіальної
 громади м. Чорткова, які підлягають приватизації у 2015році.

82

56.

Про затвердження  способу продажу об’єктів комунальної
 власності м. Чорткова, які підлягають приватизації. 

83

57.

Про внесення змін до «Програми фінансування фонду

Чортківської міської ради у 2014-2015  роках

для надання разової грошової допомоги».

84

 

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту